the answer for all question about Oxygen Builder plugin and WordPress

Anyone got any idea why all of a sudden Oxygen Builder won’t render pages or post properly in Chrome


Anyone got any idea why all of a sudden Oxygen Builder won’t render pages or post properly in Chrome. Works fine in Firefox. Just went into Chrome Yesterday as usual and now when I edit page or post I only get a strip across the top of page which is only part of the first section, structure panel shows all my section but if I click in section I get nothing. Templates seem fine.
I have tried clearing cache in Chrome and Oxygen, regenerate shortcodes but have not got it fixed.
Anything else I can try?




Source

Whistle Design Set

Mega Design Set - 500+ Blocks

2 Comments
  1. Paul says

    Not sure Ross, I get this – can’t opejn a very basic H2 title page with sub fluent form that links id to a form. Proper mad because chrome fails, wheras firefox dev ed actually opens then page. Resaved afer opening in firefox, still won’t open in chrome. Not the end of the world but I can’t understand as the page is extremely basic. Tried deleted page and adding title / FF with id and same thing. Oh well I can still open it but most people may not of even thought about another browser… 🙁

  2. Per-Kristian says

    I’ve been having intermittent issues with chrome also. Had to use safari instead and had no issues. Sadly it took me too long to figure out 🙈

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Oxyrealm Docs OxyMade - Oxygen Builder Design Set Mega collection