the answer for all question about Oxygen Builder plugin and WordPress

I’m having a problem that hopefully is an easy fix – I just exported a Dev site


I’m having a problem that hopefully is an easy fix – I just exported a Dev site to make changes and not lose what I have on the first site – (client request) I’m using oxy extras mega menu. When I exported and imported the site to a new subdomain, the header lost it’s formating- anyone else experience this? I signed shortcodes but its not finding many – maybe one – I also saved permalinks twice –

Here is the original that I copied from: http://dow.famousclients.com/

Here is the new one: http://www.famousclients.com/Dow2/wp-admin/

Any help is very appreciated



Source

4 Comments
  1. Marcin Neuman says

    It happened to me a few times for different reasons.
    Solution 1 – import again
    Solution 2 – open your template and save it. Or your page if the problem is page related.

  2. Marcin Neuman says

    Also general tip. From my experience it’s better to use domain like
    staging.domainname.com
    Not
    domainname.com/staging

  3. Marcin Neuman says

    And solution 3 (if you have hydrogen plugin)
    Open both and copy paste the problematic element.

  4. David Work says

    Every time I cloned my site to a dev site, it would lose the entire main template. Every time. No idea why. Hydrogen copy/paste to restore it to the dev site, but stil…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Oxyrealm Docs